Bouwkundig versterken

versterkenBouwkundig versterken, dat wil toch iedereen?

Bouwkundig versterken betekent dat wij de constructie van uw woning structureel sterker maken zodat deze beter bestand is tegen aardbevingen.

Het gaat om maatregelen zoals het versterken van verbindingen tussen de vloeren en wanden, het versterken van kap en vloer, het vervangen van muren tot en met het versterken van de fundering. In opdracht van Centrum Veilig Wonen voeren wij samen met onze erkende partners deze werkzaamheden uit volgens de laatste bouwnormen met de meest innovatieve technieken.

3-in-1 aanpak

Bouwkundig versterken kan samengaan met het verduurzamen van uw woning. Met de 3-in-1 aanpak van SHP heeft u direct een beeld wat isolatie, energiebesparing en het toepassen van slimme installaties voor u kunnen betekenen. Hoe energieneutraal is uw woning?

Woningen en gebouwen

De medewerkers van SHP Groningen zijn door het CVW erkende vakmensen. Of het nu gaat om een eigen woning of een appartementencomplex, een wijk gebonden aanpak of het versterken van één woning. SHP biedt u gedegen kennis van zaken en verzorgt vakkundig de uitvoering van het project.

Wij verwijzen u voor meer informatie over dit onderwerp naar: Centrumveiligwonen.nl – versterken.

Neem contact met ons op!