In Assen aan de Rolderstraat is SHP bouwbedrijven begonnen aan de bouw van 23 appartementen in opdracht van Pex Real Estate. Met onze contactpersoon Joshua Camera hebben wij meerdere keren goed samengewerkt.

Lees meer >

In Assen aan de Groningerstraat hoek Nijlandstraat is SHP Bouwbedrijven begonnen aan de bouw van 19 appartementen in opdracht van Pex Real Estate BV. Met ons contactpersoon Joshua Camera hebben wij meerdere keren goed samengewerkt. Alle appartementen worden beschikbaar voor de verhuur.

Lees meer >

In de laatste editie van het vakblad Bouwen in het Noorden wordt een mooi project van SHP bouwbedrijven belicht. Het betreft het totaalontwikkelingsplan voor de Volmawei in Grou met zes appartementen en vier woningen. Tegelijk wordt de infrastructuur op deze locatie aangepast. De eerste bewoners zullen voor de bouwvak hun nieuwe woning in het complex …

Lees meer >

In een analyse van de Friese woningmarkt in de Leeuwarder Courant (donderdag 7 maart 2019) staan de medewerkers van SHP bouwbedrijven geportretteerd. Dit betreft het project appartementencomplex Volmawei te Grou, opdrachtgever HaeneS. Dit omvat de realisatie van zes appartementen. Lees hier het volledige artikel. Bron: Leeuwarder Courant

Lees meer >

SHP… bouwbedrijven zoekt: Allround timmermannen Voor uitbreiding van ons team zoeken wij naar vakmensen met oog voor detail. We zoeken een zelfstandig werkende aanpakker die aan de slag wil in de woning- en utiliteitsbouw. Wat vragen wij van onze nieuwe collega: Bouwkundig inzicht Zelfstandig kunnen werken Meedenkend tijdens het bouwproces Klantvriendelijk en… plezier in je werk! …

Lees meer >

Voor twee opdrachtgevers in Maartensdijk zijn deze twee-onder-een-kapwoningen opgeleverd. Het betreft een inbreidingslocatie met de nodige logistieke uitdagingen. Deze zijn met minimale overlast volbracht.

Lees meer >

Onlangs is deze nieuwbouwwoning voor onze relatie, de familie Tahrawi in Bilthoven opgeleverd.

Lees meer >

Eind juli 2018 heeft de oplevering plaatsgevonden van deze nieuwbouwwoning te Eelderwolde. Wij tonen u graag het behaalde resultaat via deze foto’s.

Lees meer >

SHP bouwbedrijven heeft aan Oosterhamrikkade in Groningen deze 16 appartementen opgeleverd aan een goede relatie.  

Lees meer >

In Kollum heeft SHP deze moderne vrijstaande woning opgeleverd aan de familie Kok. Veel woonplezier gewenst in deze fraaie woning!  

Lees meer >