Onderhoud, Renovatie en Beheer

renovatieHet renoveren, restaureren en onderhouden van bestaande woningen  en bedrijfspanden vormen een belangrijk onderdeel van ons dienstenpakket. Wij worden hiervoor zowel door woningcorporaties, VvE’s als particuliere klanten ingeschakeld. Of het nu gaat om het renoveren van een oude boerderij, met bijpassend authentiek materiaal, of het verhelpen van schade na storm; wij voeren het graag uit.

Particulieren die een woningverzekering hebben afgesloten, kunnen via verzekeraar bij ons terechtkomen. Wij zijn aangesloten bij een landelijke netwerk voor bouwkundig schadeherstel en verrichten herstelwerkzaamheden voor klanten in de provincie Groningen.

24-uurs servicedienst

In opdracht van woningcorporaties verrichten wij diverse (mutatie) werkzaamheden om ervoor te zorgen dat bewoners weer fijn in hun huurwoning kunnen leven.

Onze 24-uurs servicedienst zorgt ervoor dat wij altijd gemakkelijk bereikbaar zijn, waarna wij de schade, klacht of het probleem snel en adequaat aanpakken.

Wij denken graag mee over strategisch voorraadbeheer, (niet) planmatig onder-houd, groot onderhoud, renovatie, revitalisatie, restauratie, mutatie-onderhoud en Resultaatgericht Vastgoedonderhoud.

U kunt altijd op ons rekenen!

Neem contact met ons op!