Recreëren op en aan het water

aanhetwater2Ultiem genieten in heerlijke vakantiewoningen en vrijstaande watervilla’s.

SHP is veel te vinden op en rondom het water. Niet verwonderlijk dat wij van watergebonden bouw een van onze specialiteiten hebben gemaakt. Bij het realiseren van gebouwen voor industrie op en aan het water, moet er rekening gehouden worden met de bijzondere eigenschappen van deze omgeving. Zo bouwen wij bijvoorbeeld schiphuizen, desgewenst voorzien van garage, keuken, toilet en douche. Maar denk ook aan overdekte havencomplexen, winterstallingen en diverse loodsen.

Recreatie- of vakantiewoningen en villa’s moeten niet alleen zeer deugdelijk zijn, ze moeten qua sfeer en beleving aansluiten bij vakantievierende mensen, op zoek naar ontspanning.

Wij realiseerden onder meer 30 recreatiewoningen in opdracht van Roompot Vakanties, deze woningen kunt u onder meer vinden in het Kustpark op Texel. Ook mochten wij 31 prachtige vrijstaande watervilla’s in Terherne bouwen.

Een niet alledaags project was de bouw van het Stayokay hostel aan de Houkesloot in Sneek. Dit mooi vormgegeven gebouw beschikt over 49 kamers en heeft een terras met eigen aanlegsteiger voor boten en een heuse vuurtoren.

Neem contact met ons op!