Schadeherstel

schadeherstelNiets is zo vervelend als schade aan uw woning of gebouw door mijnbouwschade/aardbevingen als gevolg van gaswinning door de NAM in de provincie Groningen.

De medewerkers van SHP Groningen, veelal ook wonend in deze regio, begrijpen dit als geen ander. SHP heeft haar wortels sinds 1946 in Groningen, eerst als bouwbedrijf H. Leever.

SHP is actief in de sociale en particuliere woningbouw, verbouw, renovatie en onderhoud, alsmede nieuwbouw. Onze opdrachtgevers weten ons te vinden als het gaat om schadeherstel, verduurzamen en bevingsbestendig bouwen.

Veilig, schoon en netjes werken. Afspraak is afspraak, dat is waar we voor gaan. Onze vaklieden staan ook tijdens de werkzaamheden graag klaar met advies. Al onze mensen, werkzaam in het aardbevingsgebied zijn door Centrum Veilig Wonen erkende vaklieden. Zo bent u verzekerd van een veilig, klantvriendelijk maar bovenal vakkundig en professioneel schadeherstel!

Schade melden

Heeft u schade, wilt u uw woning of gebouw laten controleren op aardbevingsschade of wilt u uw woning of gebouw laten inspecteren ten behoeve van bouwkundig versterken?

Neem dan contact op met het Centrum Veilig Wonen (cvw.nl) voor uw melding of neem contact op met SHP Groningen. Met onze kennis begeleiden wij u graag in dit traject.

Veilig en deskundig herstel

Schadeherstel waar u geen omkijken naar heeft. Klantvriendelijk en met zo weinig mogelijk overlast. Daar staan wij voor: SHP Groningen ontzorgt!

Informatie: info@shpgroningen.nl

Wij verwijzen u voor meer informatie over dit onderwerp eveneens naar:
Centrumveiligwonen.nl – schadeherstel.