SHP Friesland (vestiging Grou)

Hoofdvesting SHP bouwbedrijven in Grou
SHP Groningen is onderdeel van SHP bouwbedrijven en heeft als hoofdkantoor de vestiging in Grou, in het hart van Friesland. Dit allround bouwbedrijf, met in totaal 30 medewerkers, wordt ingeschakeld voor uiteenlopende projecten. Van het ontwerpen en bouwen van woningen en bedrijfspanden tot het renoveren en onderhouden hiervan. De meer specialistische opdrachten die vanuit het watersporthart Grou worden uitgevoerd zijn het ontwerpen en realiseren van schiphuizen en havencomplexen.

Samen bouw je beter
SHP bouwbedrijven is sinds 2010 onderdeel van de Vastbouw Groep. Met meerdere vestigingen verspreid over heel Nederland en daarbuiten is de Vastgoed Groep sterk in nieuwbouw, utiliteitsbouw, renovatie, restauratie en onderhoud. Voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers.

Meerwaarde bij complexe projecten
Het dienstenportfolio van SHP is groot, maar heeft als centrale kenmerk dat we onze opdrachtgevers een duidelijke meerwaarde willen bieden. Inzet is daarbij steeds een functionele en duurzame woon-, werk of recreatieomgeving.

Zorgvuldig plannen en begroten, zowel tijdens de ontwerp- als uitvoeringsfase zijn hierbij essentieel. Dit doen we door goed te luisteren, mee te denken, onze ervaring in te zetten en waar nodig specialistische partners bij een project te betrekken. Dit gecombineerd met onze 24-uurs servicedienst zorgt ervoor dat opdrachtgevers graag naar ons terugkeren.

Bezoek voor meer informatie over SHP Friesland: shp.nl